OKK-BANNER1


TYÖSSÄOPPIMINEN
 


Aikuiskoulutuksen  työssä oppimisen vaikuttavuuden kehittäminen


Työssä oppiminen on koulutuksen keskeinen oppimismenetelmä, ja siihen perustuva ammatillinen osaaminen näkyy sujuvana toimintana, käytännön taitoina ja ongelmanratkaisukykynä eri työtilanteissa.

”Ammatillisessa aikuiskoulutuksessa on voimallisesti tullut esille työssä oppimisen mahdollisuus ja haaste. Työssä oppimiselle asetetaan kaikissa ammatillisissa koulutusmuodoissa suuria odotuksia. Yrittäjät ja yhteiskunta eivät suinkaan palkkaa ihmisiä töihin sitä varten, että he opastaisivat työnään tai edes sen osana työssäoppijoita. Yhä useampi työnantaja kertoo siitä, kuinka he joutuvat itse kouluttamaan työvoimaa. Näyttää siltä, että tämä suunta vahvistuu jatkossa. ” Osalainaus ALVAR:in johtaja Veikko Ollilan pääkirjoituksesta (Lähde liikkeelle; Ammatillisten tutkintojen tiedotuslehti syksy 2011).

Oppilaitoksessamme työssäoppiminen tapahtuu omassa asiakashoitolassamme – näin varmistamme sen, että opiskelijoillamme on mahdollisimman hyvät edellytykset saada tarvitsemaansa ohjausta ja tukea.  Kun opiskelija ja ohjaaja tekevät yhteistyötä ammattitaidon lisäämiseksi, tutkinnossa tarvittava osaaminen saavutetaan varmimmin.

Etusivulle

nainen3


   ASIAKKAALLE
 

   OPISKELIJALLE

   TIETOA YRITYKSESTÄ

  OTA YHTEYTTÄ

f-3-l

in-l

Kirkkokatu 10 A OULU   |  palvelemme ma-to 9-19 pe 9-17 la 9-15.30   |  p. 08 372 147
 

Copyright©Oulun Kosmetologikoulu